Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Ik leg middels mijn foto’s jullie verhaal vast op zo’n manier dat het duidelijk is waar jullie bedrijf voor staat. Ik zorg ervoor dat de kracht van jullie dienst of product op een creatieve en authentieke manier overgebracht wordt. Dit doe ik door bijvoorbeeld het enthousiasme van medewerkers, de sfeer van jullie pand, producten in context en jullie werkplek in beeld te brengen.
 
Voorafgaand aan de shoot gaan we samen in gesprek over welk beeld jullie willen overbrengen. Weet je al specifiek waar je naar op zoek bent? Super! Als je nog niet helemaal voor ogen hebt wat je wil uitstralen kan ik hier ook zeker bij helpen, ik denk graag met je mee over hoe jouw visie vertaald kan worden tot beeldmateriaal. Tijdens dit kennismakingsgesprek schets ik een globaal kostenplaatje. Na ons overleg werk ik een offerte uit.
 
Tijdens de shoot spreken we af op een locatie die we samen hebben afgesproken. Meestal vinden deze shoots plaats op locatie van jullie bedrijf, maar eventuele andere locaties kunnen altijd worden overlegd. Hier gaan we aan de slag met het vertalen van jouw visie naar beeldmateriaal.
Direct meer informatie of een offerte aanvragen? Neem via onderstaand formulier contact met me op.
Verstuur
Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

You may also like

Back to Top