Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Ik leg middels mijn foto’s jullie verhaal vast op zo’n manier dat het duidelijk is waar jullie bedrijf voor staat. Ik zorg ervoor dat de kracht van jullie dienst of product op een creatieve en authentieke manier overgebracht wordt. Dit doe ik door bijvoorbeeld het enthousiasme van medewerkers, de sfeer van jullie pand, producten in context en jullie werkplek in beeld te brengen.
 
Voorafgaand aan de shoot gaan we samen in gesprek over welk beeld jullie willen overbrengen. Weet je al specifiek waar je naar op zoek bent? Super! Als je nog niet helemaal voor ogen hebt wat je wil uitstralen kan ik hier ook zeker bij helpen, ik denk graag met je mee over hoe jouw visie vertaald kan worden tot beeldmateriaal. Tijdens dit kennismakingsgesprek schets ik een globaal kostenplaatje. Na ons overleg werk ik een offerte uit.
 
Tijdens de shoot spreken we af op een locatie die we samen hebben afgesproken. Meestal vinden deze shoots plaats op locatie van jullie bedrijf, maar eventuele andere locaties kunnen altijd worden overlegd. Hier gaan we aan de slag met het vertalen van jouw visie naar beeldmateriaal.
Evenementen en conferences
Professionele foto's van jouw bedrijfsevent of conference geven gasten niet alleen een mooie herinnering, maar kunnen ook belangrijk marketingmateriaal opleveren. Ik zorg voor eigenzinnige en spannende verslaglegging van ongedwongen en spontane momenten op het evenement, op een zowel zakelijke als creatieve manier. Ik maak foto's die passen bij de identiteit van je bedrijf en evenement.
Zakelijke portretten
Zakelijke portretfotografie geeft jouw bedrijf een gezicht. Wat is de uitstraling van het bedrijf? Uit hoeveel mensen bestaat jullie bedrijf? Het weergeven van je personeel in een smoelenboek, op visitekaartjes, op de website of bijvoorbeeld in blogs of promotiemateriaal creëert authenticiteit en transparantie en draagt bij aan een professionelere uitstraling.
Bij een zakelijke portret fotoshoot kom ik op locatie foto’s maken van je personeel. Van tevoren spreken we af om hoeveel portretten het gaat en voor welk doeleinde ze gebruikt gaan worden. Op basis hiervan maak ik een offerte op.
Reportage & editorial
Door een combinatie van portretten, fotojournalistiek en stillevens vertellen we het verhaal van jouw bedrijf. Door reportage fotografie geef je inzicht in hoe het bedrijf te werk gaat met bijbehorend gevoel. Deze beelden vormen een aanvulling op een redactioneel (editorial) stuk en versterken het verhaal. Ik kom op locatie foto's maken van het personeel en laat de processen zien binnen of buiten het bedrijf.
We spreken van tevoren af welk beeld jullie willen uitstralen en voor welk doeleinde de beelden gebruikt gaan worden. Op basis hiervan maak ik een offerte op.
Contact opnemen
Direct meer informatie of een offerte aanvragen? Neem via onderstaand formulier contact met me op.
Verstuur
Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Back to Top