Een goede portretfoto geeft een kijkje in wie jij bent. Mijn doel is om jou zo echt mogelijk op de foto te zetten, zodat jouw eerste indruk meteen een goede is.
Zakelijke portretten
Op aanvraag
Zakelijke portretfotografie geeft jouw bedrijf een gezicht. Wat is de uitstraling van het bedrijf? Uit hoeveel mensen bestaat jullie bedrijf? Het weergeven van je personeel in een smoelenboek, op visitekaartjes, op de website of bijvoorbeeld in blogs of promotiemateriaal creëert authenticiteit en transparantie en draagt bij aan een professionelere uitstraling.
Bij een zakelijke portret fotoshoot kom ik op locatie foto’s maken van je personeel. Van tevoren spreken we af om hoeveel portretten het gaat en voor welk doeleinde ze gebruikt gaan worden. Op basis hiervan maak ik een offerte op.
Heb je een ander verzoek, neem gerust contact met mij op.
Uitgebreide portret-shoot
€125- per uur
Bij een uitgebreide portret-shoot laat ik zien wie je echt bent. Door jezelf goed weer te geven op je portfolio-website, sociale media en drukwerk zorg je ervoor dat je zichtbaar wordt en dat mensen jou leren kennen.
Van tevoren bespreken we wat de visie is van de fotoshoot en wat je wilt uitstralen. De shoot duurt standaard tussen de 1 en 1,5 uur, in ons overleg kijken we of je visie haalbaar is in deze standaardtijd.
Naast de uurprijs reken ik opstartkosten van €25,-
Het LinkedIn pakket
€50,-
Een eerste indruk maak je maar één keer, zorg dat het een goede is.
Bij deze shoot zorg ik ervoor dat ik in gemiddeld een half uur tijd een professionele en authentieke foto van je maak, die geschikt is voor je CV and LinkedIn pagina. De locatie van de shoot kiezen we samen, zodat de uitstraling van de foto echt bij jou past. De kosten voor de shoot zijn €50,-. Of de shoot uiteindelijk iets langer duurt dan 30 minuten maakt voor de prijs niet uit.
Afname van meer foto's is mogelijk in overleg.

Contact opnemen
Direct meer informatie of een offerte aanvragen? Neem via onderstaand formulier contact met me op.
Verstuur
Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Zie hier meer van mijn werk

Back to Top