Portretten
Een goede portretfoto geeft een kijkje in wie jij bent. We zijn allemaal anders en dat maakt mensen juist zo mooi! Mijn doel is om jou zo echt mogelijk op de foto te zetten, zodat jouw eerste indruk meteen een goede is.
Portretten kunnen in veel verschillende vormen geschoten worden en daarom bied ik verschillende pakketten aan, die hieronder toegelicht worden.
Het LinkedIn pakket
Een eerste indruk maak je maar één keer, zorg dat het een goede is.
Bij deze shoot zorg ik ervoor dat ik ten minste vijf goede foto’s van je maak, die geschikt zijn voor je CV and LinkedIn pagina. De locatie van de shoot kiezen we samen, zodat de uitstraling van de foto echt past bij jou. Zoals vermeld zijn de kosten voor de shoot €50,-. Of de shoot uiteindelijk iets langer duurt van 30 minuten maakt voor de prijs niet uit. 

Ben je student? Dan krijg je €5,- korting!
Laat je met meer dan drie mensen tegelijk portretfoto’s maken? Dan krijg je per persoon ook €5,- korting.
Het Personal Branding pakket
€100,- per uur
Bij een personal branding shoot laat ik zien wie je echt bent. Door jezelf goed weer te geven op je website, sociale media en drukwerk zorg je ervoor dat je zichtbaar wordt en dat mensen jou leren kennen.

Tijdens de shoot proberen we verschillende hoeken en stijlen uit en proberen we samen een zo compleet mogelijk beeld te creëren. De shoot duurt standaard tussen de 1 en 1,5 uur. Voor onze shoot overleggen we wat jouw brand is en wat je wil uitstralen en of het vastleggen hiervan binnen de standaard tijd past. Als uit ons overleg blijkt dat er meer tijd voor nodig is zal hiervoor een apart kostenplaatje worden gemaakt.
Naast de uurprijs reken ik opstartkosten van €25,-
Het Business pakket
Op aanvraag
Zakelijke portretfotografie geeft jouw bedrijf een gezicht. Wat is de uitstraling van jouw bedrijf? Uit hoeveel mensen bestaat jullie bedrijf? Het weergeven van je personeel in een smoelenboek, op visitekaartjes, op de website of bijvoorbeeld in blogs of promotiemateriaal creëert authenticiteit en transparantie en kan bijdragen aan een professionelere uitstraling.
Bij een business-portret fotoshoot kom ik op locatie foto’s maken van je personeel. Van te voren spreken we af om hoeveel portretten het gaat en voor welk doeleinde ze gebruikt gaan worden. Op basis hiervan maak ik een offerte op.


Heb je een ander verzoek, neem gerust contact met mij op.

You may also like

Back to Top