Een evenement is uniek en kan niet worden over gedaan. Daarom is het natuurlijk ontzettend leuk, maar ook belangrijk, om je evenement goed vast te leggen.
Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw congres, bruiloft, beurs, feest, concert of ander evenement vast kan leggen? Ik kan je helpen bij een creatieve en authentieke verslaggeving van het evenement. Naderhand ontvang je foto’s die alle facetten van het evenement in beeld hebben gebracht: de sfeer, het programma, de mensen, de hoogtepunten, alle details die jouw evenement uniek hebben gemaakt.
Evenementen en fotoreportages
Vanaf €100,- per uur
Het boeken van een event shoot is al mogelijk vanaf €100,- per uur inclusief nabewerking. Hiernaast worden er €25,- opstartkosten gerekend.
Ik ben gevestigd in Groningen, maar ik kom met alle plezier jouw kant op. Afhankelijk van je locatie kunnen er reiskosten aan verbonden zijn. Neem hierover contact met me op, dan maak ik een kostenplaatje voor je.
Trouw fotografie
Op aanvraag
Als bruidfotograaf zorg ik ervoor dat je na afloop van de bruiloft altijd de dag kunt herbeleven zoals hij echt geweest is. Ik creëer een reportage van de kleine en grote momenten die je jaren later nog zullen terug brengen naar dat gevoel. 
Mijn trouwfotografie levert je een authentieke en persoonlijke reportage op, waar je nog lang en gelukkig van kunt nagenieten.
Contact opnemen
Direct meer informatie of een offerte aanvragen? Neem via onderstaand formulier contact met me op.
Verstuur
Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Zie hier meer van mijn werk

Back to Top