Evenement fotografie & Fotoreporatges
Een evenement is uniek en kan niet over gedaan worden. Daarom is het natuurlijk ontzettend leuk, maar ook belangrijk, om je evenement goed vast te leggen. Foto’s die voortkomen uit een evenement kunnen een geweldig visitekaartje voor je organisatie zijn en zorgen voor een mooie herinnering. 
Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw congres, sportevenement, beurs, feest, concert of ander evenement vast kan leggen? Ik kan je helpen bij een creatieve en eigenzinnige verslaggeving van het evenement. Naderhand ontvang je foto’s die alle facetten van het evenement in beeld hebben gebracht: de sfeer, het programma, de mensen, de hoogtepunten, alle details die jouw evenement uniek hebben gemaakt.
Ik heb in veel soorten evenementfotografie ervaring: van congressen tot concerten en van sportevenementen tot trouwfeesten.
Het boeken van een event shoot is al mogelijk vanaf €100,- per uur inclusief nabewerking. Hiernaast worden er €25,- opstartkosten gerekend.
Ik ben gevestigd in Groningen, maar ik kom met alle plezier jouw kant op. Afhankelijk van je locatie kunnen er reiskosten aan verbonden zijn. Neem hierover contact met me op, dan maak ik een kostenplaatje voor je.

You may also like

Back to Top